Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Podstawowa opieka zdrowotna
Medycyna rodzinna
Ginekologia i położnictwo
Pediatria
Endokrynologia
Chirurgia
Ortopedia
Onkologia
Medycyna pracy
Diabetologia
Alergologia
Kardiologia
Neurologia
Urologia
Psychiatria
Dermatologia
Diagnostyka obrazowa

Mgr inż. Julita Ryś

Mgr inż. Julita Ryś jest specjalistą do spraw żywienia i  dietetyki. Ukończyła studia na kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na Akademii Rolniczej (obecnie Uniwersytet Przyrodniczy) w Poznaniu oraz dietetykę w chorobach wewnętrznych i metabolicznych na Uniwersytecie Medycznym  w Warszawie.

Od kilku lat promuje zdrowy styl życia i prawidłowe odżywianie. Zajmuje się odchudzaniem i dietetycznym leczeniem osób w każdym wieku. Celem jej działalności jest nie tylko zmiana nawyków żywieniowych i utrata zbędnych kilogramów, ale także doradztwo żywieniowe i dietetyczne w różnych chorobach metabolicznych i cywilizacyjnych takich jak: nadwaga, otyłość, cukrzyca, nadciśnienie tętnicze, choroby tarczycy, zespół policystycznych jajników, insulinooporność, dna moczanowa, depresja i wiele innych.

Diagnoza i prowadzenie dietetyczne są ustalane w oparciu o wyniki badań, analizę składu ciała oraz wnikliwy wywiad. Pacjenci otrzymają  fachową pomoc merytoryczną oraz wsparcie we wdrażaniu indywidualnego planu żywieniowego.